Svenska
Gamereactor
nyheter
Ravenous Devils

Ravenous Devils låter dig döda människor och sälja dem som mat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Om du tycker att spel som Resident Evil 7: Biohazard, Outlast och F.E.A.R. är för wimps, n00bs och konfirmander så kanske Ravenous Devils kan smaka fågel, eller snarare människokött. Bad Vices Games har nämligen mixat skräck och matlagning i ett koncept som är klockrent för den som inte är äckelmagad. De beskriver själva sitt verk som "a horror cooking simulator" och releasen, som var förra veckan flög väl ordentligt under radarn men nu har spelet dykt upp på TikTok där det trendar rejält och man jämför det med den klassiska musikalen Sweeney Todd: Barber of Fleet Street.

HQ

Madmorph beskriver i sin video hur Ravenous Devils fungerar och visar också lite gameplay. Kort förklarat så styr man två olika karaktärer, Percival och Hildred. Percival driver en klädbutik och Hildred en pub. Tillsammans dödar de människor. Percival säljer sedan kläderna och Hildred utfordrar sina kunder med liken. Ju längre in i spelet man kommer desto mer kan man uppgradera sina verksamheter och bli mer effektiv. Ju fler kroppar, desto bättre business. Det lär man sig på varje säljutbildning.

Ravenous Devils har fått osedvanligt bra betyg på Steam än så länge från communityt. Det saknas dock professionella recensioner. Vi får väl se vilka som är sugna på att sätta tänderna i den här godbiten nu när den har blivit viral.

Ravenous Devils

Relaterade texter

7
Ravenous DevilsScore

Ravenous Devils

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har serverat vader och sytt små tajta västar i en härlig mix av Soylent Green och Sweeney Todd



Loading next content