Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Bethesdas Indiana Jones-spel blir inte Xbox-exklusivt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Indiana Jones är på tapeten igen efter det att första bilden från kommande filmen med Harrison Ford i sin kanske mest ikoniska roll visades upp. Det spekuleras nu att det Indiana Jones-spel som MachineGames just nu utvecklar kommer att visas upp på Bethesdas summer game showcase. Men vad som kanske är mest anmärkningsvärt är att det enligt rykten inte kommer vara exklusivt för Xbox trots att ju MachineGames var en av de studior som följde med ZeniMax-dealen.

Rapporten kommer Windows Centrals Jez Corden som har hört från obekräftade källor att spelet kan komma att visas under sommaren samt att det då inte skulle vara en Xbox-exklusiv titel. Det är dock värt att notera att han hörde detta för ett år sedan så saker och ting kan ha förändrats sedan dess.

MachineGames utannonserade Indiana Jones i januari 2021 och en kort trailer på 30 sekunder släpptes i samband med detta som bekräftade att Bethesda och MachineGames jobbade ihop med Lucasfilm Games för att utveckla ett helt nytt spel med den legendariske arkeologen. Inte mycket annat sades där och då och inte heller gick man ut med någon info om vilka plattformar spelet kommer att släppas på.

Rykte: Bethesdas Indiana Jones-spel blir inte Xbox-exklusivt
Får vi njuta av Indys äventyr på fler plattformar än Xbox är frågan?


Loading next content