Svenska
Gamereactor
nyheter
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Turtles: Shredder's Revenge verkar ha premiär denna månad

Lyckligtvis tycks premiären av retrofesten Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge inte alls vara så långt borta som många nog kanske befarat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Vi har varit imponerade av det retroinspirerade Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge efter sedan det utannonserades förra våren. Men trots att det gått över ett år sedan dess, har vi fortfarande inget releasedatum.

Och tekniskt sett har vi fortfarande inte det, men det verkar som om Playstation-databasen kan ha gett oss en mycket bra ledtråd. Enligt vanligtvis mycket pålitliga Playstation Game Size på Twitter, ska Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge släppas den 16 juni, allt enligt en granskning av just Playstation-databasen, och detta är inte det typiska platshålldatumet (som brukar vara i slutet av månaden) samt råkar även vara en torsdag, vilket är en vanlig dag för nya premiärer.

Om detta visar sig vara sant, bör vi förvänta oss ett utannonserande inom kort eftersom det bara är drygt två veckor kvar tills dess. En rimlig gissning är att lanseringsdatumet bekräftas under morgondagens Playstation-stream, vilken förväntas bjuda på flera intressanta avslöjanden.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Relaterade texter



Loading next content