Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age 4 har fått sin officiella titel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har inte gått helt smidigt för Bioware senaste åren, Anthem och Mass Effect Andromeda fick minst sagt svala mottaganden och den legendariska studion har sedan dess kämpat för att hitta formen igen. Ett nytt Mass Effect ska vara under utveckling men det innan dess kommer vi att få stifta bekantskap med nästa kapitel i Dragon Age-sagan. Efter att ha utannonserats på Game Awards 2018 så har spelet nu fått sin officiella titel och även en logotyp.

Bioware har precis gått ut med att titeln för nästkommande del blir Dragon Age: Dreadwolf. Titeln är en referens till karaktären Solas the Dread Wolf vars medverkan det hintats om ett bra tag nu. Det innebär också att det nu är bekräftat att det är just Solas som kommer vara spelets primära antagonist medans man i vanlig ordning får skapa sig en egen karaktär som blir hjälten i historien.

Tyvärr så kommer vi inte att få njuta av Dreadwolf under 2022, Bioware passade även på att meddela att det inte kommer släppas i år. Något exakt datum gick man heller inte ut med men konstaterade kort och gott att det närmar sig, så kanske kan det innebära att det släpps någongång under 2023.

Dragon Age: Dreadwolf
Dragon Age 4 kommer alltså att heta Dragon Age: Dreadwolf

Relaterade texter



Loading next content