Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Rapport: God of War: Ragnarök försenas till november

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På Gamereactor samlar vi in information från flera källor i hela Europa, och brukar inte publicera nyheter där vi själva står bakom informationen utan att känna oss tämligen säkra. Vi valde därför att rapportera nyheten om den potentiella förseningen av God of War: Ragnarök, som sades komma först 2023. Journalisten Jason Schreier, som vanligtvis är väldigt bra på gräv, har sedan dess undersökt sina källor och kontaktat oss för att bekräfta att det inte blir en fullt så lång försening för Santa Monica Studios kommande äventyr, enligt vad som står skrivet i hans nyss publicerade artikel.

Närmare bestämt kommer förseningen vara knappt tre månader, och inte över fyra som vi fått höra och God of War: Ragnarök ska därmed komma i november i år istället för september. Det är värt att notera att Sony själva inte kommenterat saken, men igår utannonserade de å andra sidan att The Last of Us: Part I kommer i september, vilket gör att man kan misstänka att det inte lanseras några fler förstapartstitlar då.

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content