Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite får co-op i kampanjen den 11 juli

Tyvärr gäller det bara för Halo Insiders i dagsläget, men du kan ju alltid anmäla dig och spela med goda vänner...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att kunna spela igenom en Halo-kampanj med sina vänner anses vara en viktig del av serien, men när Halo Infinite släpptes i slutet av förra året saknades tyvärr denna funktion. Men nu är det snart dags att delta i striderna tillsammans.

I det senaste inlägget på Halo Waypoint avslöjade 343 Industries att de kommer att köra ett så kallat flight-test för Halo Insiders från och med den 11 juli, vilket ger fansen en chans att spela kampanjen i glada Spartaners lag. Du kommer att kunna behålla dina framsteg mellan olika omgångar, samt att Cores och andra hemligheter som dina lagmedlemmar upptäcker kommer även blir dina om du inte redan hade dem innan.

Vi rekommenderar att du kollar in Waypoint-inlägget eftersom det innehåller en hel del information, till exempel hur långt ifrån varandra du och dina lagmedlemmar kan vara och om det är möjligt att spela som Arbiter. Kommer du att prova på kampanjsamarbete i detta flight-test?

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content