Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Legends

Minecraft Legends är inte bara för fansen

Mojang och Blackbird Interactive bjuder på en lite djupare presentation av detta helt nya Minecraft-koncept...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Microsoft hade sin Xbox & Bethesda Games Showcase förra månaden lovade de att allt de visade skulle släppas inom tolv månader. Detta innebär att Minecraft Legends, som utannonserades under evenemanget, kommer före juni 2023.

Nu får vi en bättre introduktion till detta nya koncept i en utvecklingsdagbok där nyckelpersoner från de två inblandade utvecklarna, Mojang och Blackbird Interactive, förklarar mer om vad vi kan förvänta oss. De förklarar bland annat om vi behöver omfattande Minecraft-kunskaper (det gör vi tydligen inte), presenterar karaktärer från äventyret och ger gedigen information om storyn.

Du kan kolla in denna intressanta video nedan. Minecraft Legends släpps till PC, Playstation, Switch och Xbox. Det ingår även med Game Pass från och med dag ett.

HQ
Minecraft Legends

Relaterade texter

1
Minecraft LegendsScore

Minecraft Legends

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Ännu mer Minecraft-material till de mest inbitna eller en helt annan upplevelse? Det svenska spelundret expanderar och Johan har delat ut betyg...

0
Minecraft Legends får ny storytrailer

Minecraft Legends får ny storytrailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det visar sig att dessa eländiga piglins är i farten igen, fast bestämda att göra livet surt för folk, och du är hjälten som måste stoppa allt...



Loading next content