Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Rings "svåraste boss" var initialt ännu svårare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Elden Ring är ett tämligen svårt spel, och även om det kanske inte är lika svårbemästrat som Sekiro: Shadows Die Twice så erbjuder From Softwares senaste äventyr mängder med kluriga bataljer som fått spelare över hela världen att slita sitt hår i frustration. Den största boven är sedan förmodligen bossen känd som Malenia. Denna rödhåriga svärdsvingare är nämligen ett mindre helvete att bemästra med sina snabba hugg och eleganta rörelsemönster, och nu visar det sig dessutom att fajten initialt var tänkt att vara ännu svårare. Så kallade "data miners" har nämligen grävt fram information om hur striden var innan version 1.0 släpptes, och i detta dokument kan vi bland annat läsa att Malenia hade ytterligare en attack som påminde om den ökända manövern "Waterfowl Dance" (en rörelse som kan döda de flesta inom loppet av någon sekund) fast ännu snabbare. Det värsta var att den andra attacken i fråga kunde ske direkt efter den första, och vi vågar inte tänka på hur jobbigt det hade varit att ducka för ännu en inkommande svärd-tornado när det redan var snudd på omöjligt att undvika den första. Lyckligtvis valde utvecklarna att tona ner bossen lagom till att spelet lanserades, och vårt mentala välmående tackar givetvis ödmjukats för det.

Elden Ring

Tack, VG24/7

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content