Svenska
Gamereactor
nyheter
Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising och mycket mer på väg till Game Pass

Detta är vad du kan förvänta dig under de återstående två veckorna i augusti om du är prenumerant av Microsofts speltjänst...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Innan en ny månad börjar och någonstans i mitten av dem, presenterar Microsoft alltid en ny omgång spel, förmåner och annat som kommer till Game Pass.

Augusti 2022 är inget undantag och den här gången får vi många intressanta tillägg, framför allt Ubisofts mästerverk Immortals: Fenyx Rising, som vi starkt rekommenderar dig att kolla in. Dessutom erbjuds det lovande Midnight Fight Express, och i slutet av månaden får vi det Pikmin-inspirerade Tinykin redan på premiärdagen - vilket ser ut som en intressant titel som vi tror kommer att vara värd att prova på.

Som vanligt finns det också Perks att hämta, som ett MVP-paket till MultiVersus och Halo Infinite: Pass Tense Commando Rifle Bundle, samt titlar som har fått touch-kontroll (när du spelar Xbox Cloud Gaming). Du kan läsa mer om allt detta på Xbox Wire.

Immortals: Fenyx Rising

Tyvärr är det dock inte bara roligheter som gäller. Det finns även titlar som tas bort - och den här gången är det faktiskt fler än vad som läggs till, med några tunga namn till råga på allt. Lyckligtvis ger din Game Pass-prenumeration dig rätt till upp till 20% rabatt på alla dessa spel. Vi rekommenderar att du överväger att skaffa Hades, Spiritfarer och/eller Twelve Minutes. Fram till den 31 augusti kan du dock spela dem alla som vanligt.

Relaterade texter

8
Immortals: Fenyx RisingScore

Immortals: Fenyx Rising

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Ubisoft återvänder till den grekiska övärlden och de antika gudarna, och denna gång är humor och lättåtkomlighet i strålkastarljuset. Joakim har dräpt söta björnar och tänkt på mytologiska penis-sagor under en vecka, och han är nu redo att dela ut ett betyg...



Loading next content