Svenska
Gamereactor
nyheter
The Bourne Conspiracy

The Bourne Conspiracy

Första bilderna från Bourne-spelet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som ni säkert redan visste så har Vivendi Games köpt upp rättigheterna till Robert Ludlums böcker om agenten Jason Bourne. Det första spelet, The Bourne Conspiracy, som bygger på boken The Bourne Identity (1980) och även innehåller helt nyskrivna delar ska släppas nästa sommar.

Spelen bygger således inte på filmerna med Matt Damon i huvudrollen och därför ser huvudpersonen inte heller ut som skådespelaren. För utvecklingen står High Moon Studios som tidigare skapat westernvampyrspelet Darkwatch och de använder sig av Epics populära Unreal Engine 3.0 för att skapa spelet. I sann Jason Bourne-anda ligger mycket av fokus i spelet på närstrider.

Trots rykten om exklusiviteter så har spelet nu utannonserats till såväl Playstation 3 som Xbox 360 och mer från spelet kommer att visas upp på E3-mässan i början av juli. Vi har även hört att en trailer ska släppas då.

Spana nu in de första bilderna från spelet här nedan.

The Bourne ConspiracyThe Bourne ConspiracyThe Bourne Conspiracy

Relaterade texter

The Bourne Conspiracy

The Bourne Conspiracy

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Petter Mårtensson

High Moon Studios tar sig ann superagenten Jason Bourne och ger oss ett spel helt befriat från Matt Damon. Petter Mårtensson har kikat närmare och berättar allt du behöver veta



Loading next content