Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto IV

8-åring dödar sin mormor, skyller på GTA IV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En pojke på åtta år sköt ihjäl sin mormor Marie Smothers i Slaughter, Louisiana i torsdags natt. Den lokala polisen tillkännagav igår att de nu tror att pojken sköt den nittio år gamla kvinnan, som beskrivs som pojkens huvudsakliga målsman, avsiktligt. Detta enligt The Inquisitr.

Enligt kanalen WAFB hade barnet sagt till polisen att han råkade skjuta Smothers när han lekte med pistolen. Polisen tror dock, efter att de genomfört en obduktion, att pojken skjutit sin mormor i bakhuvudet när hon tittade på TV. De kan inte avslöja pojkens namn och de kunde inte heller åtala honom för sitt brott då han är under tio år gammal.

Han fick istället åka hem för att bo hos sina föräldrar. Det framgår inte varför pojkens föräldrar inte hade vårdnaden från början och inte heller hur eller varför pojken hade tillgång till Smothers laddade pistol.

Sheriffen berättade i ett officiellt uttalande att de inte vet varför pojken sköt sin mormor men att de fått reda på att han hade spelat Grand Theft Auto IV på sin Playstation 3 bara minuter innan händelsen.

Familjemedlemmar berättade att relationen mellan pojken och Marie Smothers var kärleksfull. Utredarna tror att pojken hade blivit förvirrat av spelet men det är som sagt fortfarande oklart varför detta hände.

Grand Theft Auto IV

Relaterade texter

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Rockstars fantastiska actionepos släpps nu till PC och trots uppenbara kvaliteter är Petter ändå inte helt nöjd...

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Rockstars fjärde är äntligen här, och det är precis så fantastiskt som vi hade hoppats på. Petter Hegevall berättar...

8
Idag fyller Grand Theft Auto IV moppe!

Idag fyller Grand Theft Auto IV moppe!

NYHET. Skrivet av Marie Liljegren

Idag fyller Rockstars spel Grand Theft Auto IV hela 15 år! Hipp hipp hurra till 175 miljoner sålda exemplar ska vi väl också gratulera till. Det var 2008 som var året då...

Replay: Conny spelar GTA IV igen

Replay: Conny spelar GTA IV igen

ARTIKEL. Skrivet av Conny Andersson

I den andra delen av vår nya artikelserie återvänder vi till spel vi redan betygsatt för att se hur bra de står sig, vad som skett i titlarna sedan recensionen och vad vi tycker idag...

Massvis med musik bortplockad ur GTA IV

Massvis med musik bortplockad ur GTA IV

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Igår hände det. Grand Theft Auto IV gick samma öde till mötes som flertalet andra spel på sistone gjort. Med anledning av dess ålder (det fyller tio år på söndag) så har...



Loading next content