Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Riktiga gängmedlemmar gör rösterna i GTA V

Rockstar satsar på autenticitet genom att anlita gängmedlemmar istället för skådespelare i sin strävan efter att bygga en "äkta" värld av brott

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rockstar Games vill ge spelaren en så verklig känsla av att tillhöra den kriminella världen som möjligt i Grand Theft Auto V. De har därför rekryterat en person som fått i uppdrag att hitta riktiga gängmedlemmar som vill spela in rösterna till karaktärerna, istället för att hyra in en "goofy LA actor" att göra jobbet.

Förmågorna inkluderar enligt utsago hårdkokta, tatuerade medlemmar av ett gatugäng med ursprung i El Salvador, varav en kommit ut från fängelset så sent som dagen innan han klev in i studion.

De nya stjärnskotten har dessutom fått utrymme att improvisera, eftersom de gärna tittade på sina repliker och påpekade att de själva aldrig skulle ha sagt något liknande. Rockstar valde då att låta gängmedlemmarna formulera sig som de skulle ha gjort i samma situation, för att på så vis uppnå största möjliga äkthetskänsla.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content