Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Sledgehammer letar Call of Duty-utvecklare?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Något som förmodligen kommer skaka om spelvärlden i dess grundvalar är uppgifterna om att det tycks vara ytterligare ett Call of Duty under utveckling. Däremot tycks varken Infinity Ward eller Treyarch vara inblandade, utan denna gång är det Sledgehammers tur att glänsa.

Det är NowGamer, som uppmärksammat att det finns tio platsannonser på LinkedIn där man bland annat letar efter en Weapons & Vehicle Artist. Med tanke på att tjänsterna är mer av vikariat tyder det på att slut-crunchen närmar sig av utvecklingsfasen då man ofta skaffar extra personal för ändamålet.

Om platsannonserna antyder det vi (och NowGamer) tror så tycks det alltså vara Sledgehammer som levererar årets Call of Duty. Och om så är fallet undrar man ju såklart vad Treyarch gör, eftersom de brukar vara de som alternerar med Infinity Ward om att släppa delar i serien.

Sledgehammer har tidigare jobbat med Infinity Ward på Modern Warfare-serien och enligt uppgifter som dök upp i somras verkar det som att en fjärde del i serien planeras. Kan det månne vara Modern Warfare 4 som Sledgehammer pysslar med? Er gissning är lika god som vår...

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterade texter



Loading next content