Svenska
Gamereactor
nyheter
Burnout Paradise

Nytt till Burnout Paradise

Uppdatering med bilar och annat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den 10:de juli landar nästa uppdatering av Burnout Paradise och den kommer vara gratis precis som de tidigare. Utöver en gedigen finslipning av de rankade loppen (fullständig lista finner ni här) bjuds även på en del nytt innehåll.

Exempelvis två nya bilar. Den ena en hemlig Criterion-skapelse och den andra en Hunter Olympus som är det först fordonet i serien som helt saknar "boost"-funktion.

Tre nya spellägen online utlovas också, däribland "Road Rage" som går ut på att ett gäng på 16 förare delas upp i två lag varav det ena ska stoppa det andra från att köra mellan punkt A och B. "Marked Man" är ett annat där en spelare väljs ut slumpmässigt och sedan ska försöka undkomma utan att få sitt fordon totalförstört.

Ovanstående är långt ifrån alla förändringar och uppdateringar som kommer göras så ifall ni inte kan hålla er till början av juli för att upptäcka allt godis kan ni kika in utvecklarnas egen blogg där allt står samlat i detalj. Till råga på allt är dessutom nästa uppdatering redan planerad och kommer dyka upp i höst för att bland annat introducera motorcyklar.

Burnout ParadiseBurnout ParadiseBurnout ParadiseBurnout Paradise

Relaterade texter

Burnout ParadiseScore

Burnout Paradise

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Criterions fartfest har äntligen släppts till PC och Petter har givetvis satt betyg. Häng med till Paradise City!



Loading next content