Svenska
Gamereactor
nyheter
Crysis Warhead

Info om Crysis Warhead

Polerad fortsättning på Crysis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Crysis var ett makalöst läckert spel, både visuellt och sett till spelbarheten. Nu håller som bekant Cryteks gäng i Budapest på att utveckla Crysis Warhead, ett spel som utspelar sig samtidigt som händelserna i det första spelet, men denna gång tar man rollen som Psycho, en kompis till hjälten i Crysis. Crysis Warhead är inte ett expansionspaket, utan istället ett fristående spel som fyller i lite luckor och utvecklar handlingen från det första spelet.

En av de stora förändringarna är att det inte längre krävs Windows Vista och DirectX 10 för att kunna ta del av all den grafiska flärden på höga grafikinställningar. Crysis Warhead ska vara bättre optimerat och de datorer som kunde köra Crysis kommer att kunna köra det nya spelet ännu bättre tack vare mer arbete på grafikmotorn.

Upplägget kommer att vara mer öppet och dynamiskt där spelaren har mer frihet att röra sig runt om i spelvärlden och det påstås att det ska i alla fall bitvis vara i sandlåde-stil. Förbättrat ljus, smartare fiender, mer vapen, mer spelsätt online, fler fordon och en djupare handling samt runt 8-10 timmars speltid är vad vi kan förvänta oss.

Crysis Warhead kommer bland annat att ge oss en granatkastare, dubbla maskingevär och en eventuell överraskning i nanodräkten som Psycho har, precis som sin kollega Nomad från Crysis. Crysis Warhead kommer till PC i höst och är antagligen det sista PC-exklusiva spelet som Crytek utvecklar.

Relaterade texter

Crysis WarheadScore

Crysis Warhead

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Crytek låter oss se kriget i Söderhavet från ett annat perspektiv, i en svulstig parallellstory. Denna gång iklädd rollen som den våldsbringande knäppgöken Michael "Psycho" Sykes...

Nya Crysis Warhead-bilder

Nya Crysis Warhead-bilder

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Här är tio nya bilder från Crytecks kommande Crysis Warhead som fyller i diverse luckor i Crysis-historien genom att berätta en annan story parallellt med den första (och lite till)

Crysis Warhead

Crysis Warhead

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Marcus Löfström

Vad passar bäst när solen är som mest avlägsen än att stänga ute omvärlden, skicka sambon till svärföräldrarna och dra på sig en ultratajt nanodräkt igen?



Loading next content