Svenska
Gamereactor
nyheter
Mega Man 9

Mega Man 9 på väg!

Capcoms gamla hjälte till Wiiware

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Capcom meddelar att Mega Man 9 kommer släppas på Wiiware. Enligt spelseriens skapare Keiji Inafune kommer spelet inte vara en direkt uppföljare till det senaste spelet utan istället de två första delarna. De är alltså tillbaka till sina rötter både vad gäller spelmekanik och grafik.

HQ

En rad olika bossar i stil med Magma Man, Tornado Man och Splash Woman kommer finnas med i spelet och sedan ryktas det även om att det kommer fler spelbara karaktärer än Mega Man. Ett annat rykte är att spelet även kommer dyka upp på Playstation Network och Xbox Live Arcade som Capcom stödjer rätt flitigt. Mer information och datum utlovas inom en snar framtid, troligtvis under E3 nästa månad.

Relaterade texter

Mega Man 9Score

Mega Man 9

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det finns faktiskt spel som var bättre förr. Mega Man-serien är ett exempel på detta, något som bevisas inte minst i Mega Man 9 som Jonas Mäki precis betygsatt...

5
Mega Man vs Sonic i ny crossover

Mega Man vs Sonic i ny crossover

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Om du är spel- och/eller serieälskare så har vi lektyrförslag åt dig inför sommaren. Inom kort kommer nämligen första numret av en miniserie i 12 delar där Mega Man tar sig an självaste Sonic the Hedgehog.



Loading next content