Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Steel 2

Red Steel 2 bekräftat

Ska använda Wii Motion Plus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var länge sedan vi berättade om Red Steel 2 och många trodde att det lagts ned. Men nu har Ubisoft återigen bekräftat att det är på gång och att det kommer bli en större satstning än sist för att försäkra sig om spelets kvalitet. Efter att ha fått känna på Wii Motion Plus säger man även att Red Steel 2 kommer att använda det tillbehöret för maximal känsla i spelet där man både skjuter och fäktas.

Ubisoft meddelar även att de inom kort kommer utannonsera ett nytt Wii-spel, vilket vi förmodar betyder i Leipzig om tre veckor på Games Convention.

Red Steel 2

Relaterade texter

Red Steel 2Score

Red Steel 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Ubisoft blandar öst med väst och gör Red Steel 2 väldigt olik ettan. Enligt Jonas "Svärdet Är Mäktigare Än Pennan" Elfving är det bara en bra sak...

GRTV: Red Steel 2-intervju

GRTV: Red Steel 2-intervju

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

I februari släpps Red Steel 2 och förutom fräcka cowboyhattar blir det svärd- och pistolfighter med Wii-fjärren. Kolla in GRTV-intervjun med spelets skapare

3
Red Steel 2

Red Steel 2

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Love Bolin

Dags för nya svärd och pistoler. Red Steel 2 visades upp på E3 och ser betydligt fräschare ut än originalet. Men räcker en ny grafisk stil och ett tillbehör till Wimoten?



Loading next content