Svenska
Gamereactor
nyheter
The Amazing Spider-Man 2

Nya bilder från The Amazing Spider-Man 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har fått en hel laddning om sex nya bilder från kommande The Amazing Spider-Man 2, vilket ska släppas lagom tills dess att filmen med samma namn går upp på duken. Beenox, som gett oss bra Spider-Man-spel förr, står för utvecklingen och försäkrar att det inte bara är de gamla spelen i ny skepnad.

Istället har man ansträngt sig för att verkligen göra om spelet att passa de nya konsolerna och att styra omkring Spider-Man ska inte vara lika banalt som tidigare. Istället styr du höger respektive vänster nätskjutare med L/R-triggers och svingar du med vänsterhanden kommer Spider-Man enligt vanlig hederlig logik att dra mot vänster. Man måste alltså alternera dem för att ta sig framåt.

Men nog svamlat. Kolla in bilderna här nedan. Den 2 maj är det premiär till PC, Playstation 3 och 4, Wii U samt Xbox 360 och Xbox One. Dessutom kommer en version till Nintendo 3DS.

The Amazing Spider-Man 2The Amazing Spider-Man 2
The Amazing Spider-Man 2The Amazing Spider-Man 2
The Amazing Spider-Man 2The Amazing Spider-Man 2

Relaterade texter

The Amazing Spider-Man 2Score

The Amazing Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Beenox har stressat fram en uppföljare till förra generationens Spindelman och en besviken Petter Hegevall har levt livet som en polygonfattig Peter Parker

Inget Amazing Spider-Man 2 till Xbox One?

Inget Amazing Spider-Man 2 till Xbox One?

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Activision har tagit bort alla omnämnanden om Xbox One-versionen av filmlicensspelet The Amazing Spider-Man 2 på den officiella hemsidan. Där kan vi även läsa följande...



Loading next content