Svenska
Gamereactor
nyheter

Slutet för Jack Thompson?

Världens sämsta gubbe, nu bannlyst!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ifall man får obehagliga rysningar i hela kroppen och blir allmänt arg när man hör namnet Jack Thompson är man förmodligen inget annat än en spelare. Jack Thompson är nämligen advokaten som i fler år förföljt spelindustrin och genom media samt juridiska åtgärder försökt beskylla spel för exemeplvis olika våldsdåd. Utvecklarna Rockstar som ligger bakom Grand Theft Auto-serien har varit en av hans hackkycklingar.

Nu verkar det dock som att vi kanske hört det sista av Thompson som efter en längre tid av misskötsel först skulle bli utesluten ur advokatsamfundet under en tioårs-period. Floridas advokatsamfund har därefter arbetat för att höja straffsatsen en aning och det slutar nu istället att han blir avstängd för alla framtid.

Thompson har skickat in en förfrågan på att få sin sak prövad. Men för att ens få en prövning behöver han få någon högt uppsatt i Floridas advokatsamfund att gå i god för honom. Vilket överhuvudtaget ingen i hela samfundet gjort tidigare. Det ser alltså mörkt ut för Thompson och förhoppningsvis slipper vi honom i fortsättningen.

Slutet för Jack Thompson?


Loading next content