Svenska
Gamereactor
nyheter
Loco Roco 2

Afro-frisyrer i Loco Roco 2

Sony visar upp spelet på TGS

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av många spel som är spelbara under spelmässan Tokyo Game Show är Sonys kommande Loco Roco 2. Precis som i föregångaren kommer man lotsa fram de charmiga klumparna genom att luta på hela världen.

Banorna i spelet blir 25 stycken till antalet, men kommer i gengäld ha ett större omspelningsvärde än i första spelet. Bland annat kommer det finnas gömda banor med högre svårighetsgrad. Överhuvudtaget kommer man nämligen kunna gå tillbaka till redan klarade banor och låsa upp andra saker som minispel. Då har man även hjälp av nya färdigheter som blir tillgängliga genom spelets gång. Afro-frisyr som gör det möjligt att krossa stenväggar är en av dem, även möjligheten att dyka under vatten.

Sist men inte minst visar även Sony upp det nya multiplayerläget där upp till fyra spelare tävlar om att göra sin mui mui så stor som möjligt genom att trycka konkurrenterna i vassa klippor och själva suga åt sig resterna från deras sargade klump.

Loco Roco 2Loco Roco 2Loco Roco 2Loco Roco 2

Relaterade texter

Loco Roco 2Score

Loco Roco 2

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Mikael har spelat genom uppföljaren till PSP:ns gulligaste spel och försöker motstå impulsen att brista ut i allsång...

1
Loco Roco 2 Remastered släpps i december

Loco Roco 2 Remastered släpps i december

NYHET. Skrivet av Kim Orremark

Om du gillar Loco Roco har du säkerligen redan spelat den remastrade versionen som släpptes nyligen. Om du verkligen älskar spelet blir du säkert mycket nöjd när vi kan...



Loading next content