Svenska
Gamereactor
nyheter

Microsoft tar bort funktion

Ingen filmdelning på Xbox 360 i november

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under Tokyo Game Show gav Microsoft oss äntligen ett datum för när den stora uppdateringen skulle komma till deras Xbox 360. För er som missade det är det den 19:e november som gäller. Med uppdateringen kommer dels hela menysystemet förändras visuellt, men även nya funktioner som avatarer, möjligheten att installerat spel på hårddisken tillkommer.

En av de andra stora nyheterna var även att man skulle kunna samlas ett gäng över Xbox Live och kunna titta på en och samma Netflix-film tillsammans. Egentligen ingenting som berör oss då Microsoft fortfarande inte lanserat någon nedladdningstjänst för film i Sverige och Netflix inte ens finns här. Däremot kommer inte heller amerikanarna kunna använda den nya funktionen.

Microsoft har inte givit någon förklaring till varför funktionen inte kommer finnas med i uppdateringen. Istället påpekar de att förändringarna som görs i och med uppdateringen kommer göra det lättare att mer frekvent uppdatera mjukvaran i konsolen och lägga till nya funktioner likt den som nu blivit försenad.

Microsoft tar bort funktionMicrosoft tar bort funktionMicrosoft tar bort funktionMicrosoft tar bort funktion


Loading next content