Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy Type-0 HD

Final Fantasy Type-0 släpps till Playstation 4 och Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vad många beundrare av Final Fantasy länge väntat på har just blivit bekräftat: en engelsk version av det i Japan tokhyllade Final Fantasy Type-0 i vacker HD-skrud till Playstation 4 och Xbox One. Nyheten kommer från ett pressmeddelande via SlasherJPC på Neogaf samt ett blogginlägg på Playstations blogg.

Spelet släpptes ursprungligen under 2011 till Sony PSP i Japan men översattes aldrig officiellt till engelska. Hängivna fans har dock tagit uppdraget i egna händer för att göra en egen översättning av spelet, som lägligt nog släpptes för allmänheten för bara några dagar sedan. Du kan själv installera patchen via Skybladecloud's hemsida om du har en importerad, laglig version av spelet, flinka fingrar och tungan rätt i mun.

När HD-uppdateringen släpps vet vi ännu inte.

Uppdatering:
Ursprungligen skrev Sony i Playstationbloggen att spelet även släpps till PS Vita, vilket nu rättats till att endast gälla Playstation 4 (och Xbox One).

Final Fantasy Type-0 HD

Relaterade texter

Final Fantasy Type-0 HDScore

Final Fantasy Type-0 HD

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter fyra långa år är det äntligen dags för västvärlden att få spela Final Fantasy Type-0, men hur står det sig efter så lång tid? Jonas Mäki har recenserat...



Loading next content