Svenska
Gamereactor
nyheter
Dark Souls

Klarade hela Dark Souls med en Rock Band-gitarr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det här med att Dark Souls är ett oresonligt svårt spel är nog de flesta överens om, men inte alla håller med. En av dem är sannolikt Twitch-användaren Bearsly som har klarat äventyret användandes enbart en Rock Band-gitarr.

För att kunna göra detta skapade han ett eget kontrollschema (PC-versionen spelades) där allt från whammy bar till Star Power-funktionen användes till spelandet. Eftersom det är på tok för få knappar fick han begränsa sig till att kunna gå framåt, bakåt och åt höger, medan kameran bara kunde panorera åt vänster. Det gick heller inte att varken blockera eller använda tunga attacker.

Genomspelningen tog enligt uppgift elva timmar och när Bearsly till slut stod inför slutbossen Gwyn, Lord of Cinder, så nedgjordes denne på bara tre försök och visade sig vara en av de enklare sakerna i spelet.

Härnäst ska Bearsly ge sig på att tukta Dark Souls 2 på samma premisser. Lycka till, säger vi på redaktionen.

Dark Souls

Relaterade texter

Dark SoulsScore

Dark Souls

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

From Software följer upp supersvåra Demon's Souls med ett ännu tuffare rollspel. Försäljningsargumentet är "dö och dö igen" och Elfving har undersökt hur underhållande det konceptet egentligen är...



Loading next content