Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Ny expansion till Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att Square Enix gjort om och gjort rätt med återlanseringen av detras massiva onlinerollspel Final Fantasy XIV: A Realm Reborn har det gått förvånansvärt bra, trots att de, liksom genre-giganten World of Warcraft, kräver en stadig månadskostnad av spelarskaran, som nu börjar närma sig tre miljoner till antalet.

Nu, lite mer än ett år efter spelets uppdaterade version släpptes och vi satte betyg på härligheten har man via spelets officiella Twitter-konto meddelat att Heavensward, spelets första stora expansion, är på väg.

FF_XIV_EN / Twitter
"#Heavensward will take adventurers to Ishgard and beyond! #FFXIV"

I Heavensward kommer spelare få äventyra vidare till det nya området Ishgard (och vidare) med ett nivå-tak som höjts till 60. Dessutom kommer det att innebära en ny, spelbar ras och en handfull nya yrken att låta din karaktär ägna sig åt.

Hittills är det allt vi vet om expansionen, men Square Enix lovar att mer information kommer att släppas för allmänheten under Final Fantasy Fan-Festival den 25 oktober i London. Dessutom har en ny teaser-trailer släppts där vi bland annat får se drakar och himlavalv. Ta dig en titt här nedan!

Ser du, liksom oss, fram emot den nya expansionen?

HQ

Tack till Siliconera.

Relaterade texter

Final Fantasy XIV: A Realm RebornScore

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att bokstavligt talat ha levt i Eorzea de senaste veckorna har Jonas Mäki äntligen bestämt sig för vilket betyg Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ska få. Läs vår mastiga recension av ett av tidernas mest påkostade spel...



Loading next content