Svenska
Gamereactor
nyheter
The Vanishing of Ethan Carter

The Vanishing of Ethan Carter har sålts i 60 000 exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det vackra skräck- och äventyrsspelet The Vanishing of Ethan Carter som vi på redaktionen blev väldigt förtjusta i, har under sin första månad sålts i 60 000 exemplar, det meddelar den polska lilla indiestudion The Astronauts.

Som bäst sålde det i västra Europa och vi svenskar verkar ha varit köpglada då vi hamnat på en åttondeplats på listan bland länder där de krängt mest spel, tätt följt av Nordamerika. Utvecklarna har även knopat ihop en poster med lite rolig statistik, som du kan kika in här nedan. Bland annat kan vi läsa att det svajar runt 159 390 000 miljoner grässtrån i The Vanishing of Ethan Carter. Intressant.

Har du ännu inte satt tänderna i det här äventyret kan du börja med att läsa våran recension där Tobias skriver mycket gott om det, för att sedan passa på att norpa åt dig ett exemplar nu när det säljs till ett lite reducerat pris på Steam.

Vad det lider kommer spelet dyka upp till Playstation 4. När vet vi dock inte.

The Vanishing of Ethan Carter

Relaterade texter

The Vanishing of Ethan CarterScore

The Vanishing of Ethan Carter

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Ethan Carter har försvunnit, och Tobias kunde omöjligt varit gladare. I The Vanishing of Ethan Carter bjuder en polsk indieutvecklare på subtilt spelande när det är som bäst.



Loading next content