Svenska
Gamereactor
nyheter

Stor höstrea hos Good Old Games

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu när trädkronorna står nakna och vädret blir allt gråare kan det vara skönt att fly vädrets krafter, stanna inomhus och sjunka ner tillsammans med riktigt mysigt spel. Tyvärr har den senaste tidens storsläpp inte riktigt kunnat fylla det behovet, då många av dem nått oss i rent av trasigt skick. Driveclub, Assassin's Creed: Unity och Halo: The Master Chief Collection är alltså inget att räkna med än på ett tag. Men håll ut, räddning finns!

GOG.com håller nämligen i en stor höstrealisation som pågår till den 25 november som en påminnelse om att du alltid kan fly till allsköns tidlösa klassiker - som förhoppningsvis fungerar som utlovat och kan kommas över för en riktigt överkomlig slant. Listan med prisnedsatta spel uppdateras kontinuerligt och utöver gamla klassiker finns även färska indie-titilar och några storproduktioner. Om sådant nu skulle falla dig i smaken.

Se därmed till att hålla dig uppdaterad och dela gärna med dig här i kommentarerna om du hittar något särskilt intressant fynd.

Du finner rean här.

Stor höstrea hos Good Old Games


Loading next content