Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 4

Far Cry 4-pirater har klagomål på Ubisoft

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mellan varven lämnar utvecklare små hemligheter i sina spel för att hjälpa dem identifiera folk som stjäl spelen, det vill säga pirater. Vi är inte säkra på att just detta är ett sådant tillfälle dock, men FOV-inställningarna (field of view, alltså bredden på synfältet) i PC-versionen av Far Cry 4 lades till via en så kallad "day one patch" som är standard idag.

Patchen laddas som bekant ner helt automatiskt idag via onlinetjänsterna för spel (bland annat Steam), men distribueras naturligtvis inte till de som piratar. Därmed har de med stulet spel blivit utan FOV-inställningarna om de inte agerat själva.

Normalt funtade människor med någon form av självrespekt kan såklart tycka att det inte är något att bli upprörda över, men så är naturligtvis inte fallet med gratisbabianerna. Efter att spelet lanserats bombarderades utvecklarna från upprörda spelare som var sura över att det inte fanns några FOV-inställningar, vilket fick creative director Alex Hutchinson att skriva följande på Twitter: PC players! If you're online complaining about the lack of FOV control ... You pirated the game.

Vad ska man ens säga...

Far Cry 4

Relaterade texter

Far Cry 4Score

Far Cry 4

RECENSION. Skrivet av Carl Brännström

Inbördeskrig rasar i Kyrat och vägen till fred går via brutalt övervåld, galna elefanter och stora explosioner. Calle har utforskat Ubisofts enorma spelvärld och vill inte åka hem

Veckans erbjudanden med Xbox Live Guld

Veckans erbjudanden med Xbox Live Guld

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Major Nelson har låtit utannonsera veckans Deals With Gold, en trave spel och DLC som kraftigt prissänkts till Xbox-konsolerna för alla som har Xbox Live Guld. Både Far...



Loading next content