Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Kart 8

Gameplay: Kolla in de nya Mario Kart 8-banorna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kämpar du med att försöka ta guld i de nya Mario Kart 8-cuperna Egg Cup och Triforce Cup i 150cc? Vi gjorde just det och filmade alltihopa. Kolla in klippen här nedan där du kan se oss göra just detta och kanske få något litet tips på kuppen.

I den första spelar vi som nya figuren Tanooki Mario med fordonet B-Dasher och kör genom de fyra nya banorna: GCN Yoshi Circuit, Excitebike Arena, Dragon Driftway samt F-Zero's Mute City.

HQ

I det andra klippet spelar vi som en viss grönklädd alv körandes Blue Falcon-svävaren från F-Zero (en combo vi aldrig trodde vi skulle få se) på de resterande fyra nya banorna: Wii Wario's Gold Mine, SNES Rainbow Road, Ice Ice Outpost samt Hyrule Circuit.

HQ

Mario Kart 8 DLC Pack 1 är ute nu till Wii U med totalt åtta nya banor, tre nya figurer och fyra nya fordon. Pack 2 lägger till samma mängd nytt innehåll i maj. Allt till ett riktigt kalaspris, paketen kostar €8 var för sig och €12 tillsammans.

Relaterade texter

6
PC-emulator kör nu Mario Kart 8 i 8K

PC-emulator kör nu Mario Kart 8 i 8K

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Ja, inte för att du (eller vi) kan kika på klippet från emulatorn som rullar Mario Kart 8 i 8K, men drömma går ju alltid. Och det faktum att Cemu-emulatorn, som tidigare...

2
Disney sänder Mario Kart 8-turnering

Disney sänder Mario Kart 8-turnering

NYHET. Skrivet av Ted Hinterleithner

Mario Kart 8 släpptes förra året och är med sina nästan sex miljoner sålda exemplar det mest sålda spelet till Wii U. Med andra ord så är det många som verkligen...



Loading next content