Svenska
Gamereactor
nyheter
Saga 2015

Square Enix utannonserar Saga 2015 till PS Vita

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det japanska spelhuset Square Enix utannonserade under kvällen Saga 2015 till PS Vita, en ny del i en av deras rollspelsserier som tidigare varit förhållandevis okänd för oss västerlänningar. Siliconera meddelar att utannonseringen skedde under en live-ström där seriens skapare, Akitoshi Kawazu, firade seriens 25-årsdag med att visa två konceptbilder och ett litet smakprov från musiken i spelet, komponerad av Kenji Ito.

HQ

Saga är i grunden en rollspelsserie med inslag av science-fiction vars första del ursprungligen släpptes 1989 till Game Boy, följt av uppföljare till allt från Super Nintendo till Playstation 2. Tråkigt nog har hittills endast de två första delarna - båda släppta till Game Boy - översatts till engelska, då givna de mer igenkänningsbara namnen Final Fantasy Legends och Final Fantasy Legends II.

Huruvida det kommer att släppas här i väst står ännu oklart, men vi håller såklart rollspelstummarna allt vad vi orkar. Gör det du med, samtidigt som dina ögon vilar på konceptbilderna här nedan.

Saga 2015
Saga 2015

Relaterade texter



Loading next content