Svenska
Gamereactor
nyheter
Killzone: Shadow Fall

Guerrilla antyder Killzone-relaterad utannonsering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spelutvecklare kan vara bra kryptiska ibland. Guerrilla Games har nyss antytt att någonting rörande deras Playstation-exklusiva actionserie Killzone kan komma att utannonseras väldigt snart, något de använde sig av Twitter för att åstadkomma.

Meddelandet säger inte mycket alls och kan tolkas på många olika sätt. Det lyder, minst sagt kort och gott:

"Soon."

Under det enstaka ordet som tweeten bestod av finner vi en bild på en Helghast-soldat, gula ögon och allt. Vad detta innebär är som sagt upp för spekulation men det vore i dagens klimat (och med tanke på att serien snart firar 10 år) inte helt omöjligt att det handlar om en HD-remaster, kanske innehållandes de tre första spelen i serien.

Det kan också handla om ett nytt knippe nedladdningsbart material till Killzone: Shadow Fall. Er gissning är i detta skede lika god som vår så berätta för oss vad ni själva tror och hoppas på att detta betyder.

Killzone: Shadow Fall

Relaterade texter

Killzone: Shadow FallScore

Killzone: Shadow Fall

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Halo blandas med Half-Life, Prey och Deus Ex när Guerrilla Games frångår sitt grundrecept och bjuder på en annorlunda upplevelse...

Billiga spel på PSN att fynda

Billiga spel på PSN att fynda

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sony har laddat upp med en ny laddning prissänkta spel på Playstation Store. Bland annat kan du shoppa Killzone: Shadow Fall, Knack, Devil May Cry 4 Special Edition med...



Loading next content