Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghostbusters

Ghostbusters-brädspel släpps senare i höst

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För alla som sörjer den nya Ghostbusters-filmens inriktning eller det faktum att det underbara spelet aldrig fick en uppföljare, kan det vara läge att kolla in Cryptozoic Entertainment kommande Ghostbusters-brädspel. De lanserade en Kickstarter-kampanj igår och redan idag har de nått sina mål på $250 000, vilket betyder att de nu samlar in pengar för bonusgrejer.

1-4 kommer kunna axla rollerna som originalkvartetten med designen baserad på Dan Schoenings arbete med serietidningen från IDW. Sidokaraktärer och fiender kommer att plockas från både nämnda serietidning, men även de klassiska från filmerna.

Kolla in hur brädspelet ser ut och passa på att stilla din Ghostbusters-hunger genom att försäkra dig om ett tidigt ex genom att donera på denna länk.

Ghostbusters

Relaterade texter

GhostbustersScore

Ghostbusters

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Mikael har spänt på sig tjugo kilo experimentell fusionsutrustning och blivit den femte Ghostbustern, och har inget att klaga på trots taskig lön, bristande arbetsmiljö och rejält med övertid...

9
Ghostbusters-brädspel släpps senare i höst

Ghostbusters-brädspel släpps senare i höst

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För alla som sörjer den nya Ghostbusters-filmens inriktning eller det faktum att det underbara spelet aldrig fick en uppföljare, kan det vara läge att kolla in Cryptozoic...



Loading next content