Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

Gamereactor-läsare donerar New 3DS till cancerpatienter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Våra spanska Gamereactor-kollegor har just avslutat en tävling på Twitter i samarbete med Nintendo, där en lycklig vinnare kunde inkassera en New Nintendo 3DS XL - till råga på allt den eftertraktade Zelda Majora's Mask 3D Limited Edition. Som väntat med ett sådant pris var deltagarantalet enormt.

Vinnare blev hur som helst Gamereactor-läsaren och Twitter-användaren @YedaiJamao, men vaksamma läsare upptäckte något oväntat och det började dyka upp kommentarer som:

"What a fraud, two consoles for him?" "It's too much coincidence, how lucky is the boy". "It is the same who has won elsewhere, that should not be allowed ..."

Och jodå, visst hade han vunnit alldeles nyss. Samme person hade rent av vunnit samma pris i en annan tävling. Men så är det ibland och den lycklige gamern hade all rätt att vinna båda såklart, men våra spanska kollegor kontaktade ändå personen och frågade om det var okej för honom att dra en annan vinnare som en fin gest.

Men trots skeptiska kommentarer ("I do not think a so coveted item could be so nicely returned, really xD") så var @YedaiJamao med på noterna och tänkte steget längre ändå. Han donerade istället den enhet hann vann från Gamereactor till Juegaterapia Foundation. En organisation som samlar in spel till cancersjuka barn för att de ska få något roligt att syssla med under den mycket krävande behandlingen. @YedaiJamao avslutade med att skriva:

"Let be it, there's going to be a kid whose life will soon be a little bit happier."

Och visst, ett finare sätt att använda det eftertraktade priset är såklart svårt att tänka sig. Vi på Gamereactor är såklart glada åt våra fantastiska läsare och sättet detta utvecklade sig på.

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

Relaterade texter

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3DScore

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

The Legend of Zelda-seriens dystraste tillika bisarraste del har fått sig ett ansiktslyft till Nintendo 3DS och Oliver Thulin har mött dess sorger för din skull...



Loading next content