Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Future Soldier

Ghost Recon: Future Soldier

Co-op för upp till fyra spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de mest imponerande spelen under Ubisofts presskonferens borta i Los Angeles var utan tvekan Ghost Recon: Future Soldier. Vi fick se en demonstration av spelet direkt uppe på scenen och förhoppningsvis kan vi senare under dagen erbjuda er lite bilder från detta. Tillsvidare får dock alla Ghost Recon-fans hålla tillgodo med de största nyheterna vi fick om spelet.

Till skillnad de senaste spelen i serien, där samarbetsläget varit en separat del som aldrig riktigt integrerats helt i kampanjen, kommer Ghost Recon: Future Soldier gå att spelas igenom med tre lagkamrater. Totalt blir det alltså fyra stycken soldater ute på det slagfält samtidigt och de ska ställas inför samma scenario som en enskild spelare gör.

Spelet kommer även gå att köra med stereoskopisk 3D, men huruvida det gäller alla versioner av spelet är ännu okänt. Ghost Recon: Future Soldier ska släppas till PC, Playstation 3 och Xbox någon gång under första kvartalet nästa år.

Ghost Recon: Future Soldier

Relaterade texter

Ghost Recon: Future SoldierScore

Ghost Recon: Future Soldier

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Ubisoft drämmer till med pompa och ståt när de levererar vad de själva kallar för "den tänkande individens skjutspel". Strategiska val möter råa actionmoment och vi har förstås testat grundligt



Loading next content