Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Kart 8

Tidigarelagt premiärdatum för Mario Kart 8-DLC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte varje dag vi har äran att rapportera att något i spelvärlden kommer släppas före utsatt datum. Men just detta är precis vad Nintendo bjöd på när de under natten utannonserade att expansion nummer två till Mario Kart 8 inte kommer i maj som först planerats - utan den 23 april.

Det här tackar vi såklart för. Med tanke på att den första expansionen var så hutlöst bra att vi korade den till en av spelhistoriens tio bästa någonsin, är vi såklart extra uppspelt nyfikna på att få se vad Nintendo bjuder på denna gång.

Kolla in den nya trailern här nedan som visar den nästan larvigt tjusiga Animal Crossing-banan - som precis som spelet det baseras på ändrar utseende i takt med årstiderna.

HQ
Mario Kart 8

Relaterade texter

6
PC-emulator kör nu Mario Kart 8 i 8K

PC-emulator kör nu Mario Kart 8 i 8K

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Ja, inte för att du (eller vi) kan kika på klippet från emulatorn som rullar Mario Kart 8 i 8K, men drömma går ju alltid. Och det faktum att Cemu-emulatorn, som tidigare...

2
Disney sänder Mario Kart 8-turnering

Disney sänder Mario Kart 8-turnering

NYHET. Skrivet av Ted Hinterleithner

Mario Kart 8 släpptes förra året och är med sina nästan sex miljoner sålda exemplar det mest sålda spelet till Wii U. Med andra ord så är det många som verkligen...



Loading next content