Svenska
Gamereactor
nyheter

Veckans PSN-spel

Little Big Planet 2, Mass Effect 2 och mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sista uppdateringen innan jul dröjde långt in på onsdagskvällen men var i gengäld desto mer fullsmockad. Vart ska vi börja?

Det som allra flest lär vara intresserad av är nog ett gäng dunderheta demos. Little Big Planet 2, Dead Space 2 och Mass Effect 2 kan nu testas alldeles gratis. Bara där är nog julhelgen räddad.

En hel drös nerladdningsbara spel har också dykt upp. Först ut är Tetris, originalspelet i en fräsch nyversion som förutom det grundläggande spelupplägget också tillåter upp till sex spelare samtidigt online, plus en del andra intressanta varianter. Biljardspelet Hustle Kings är uppe igen men vad som är nytt kan jag inte se. Actionspelet MAG finns nu för nerladdning för 299 kronor. Det nya arkadactionspelet Eat Them är också släppt. Kasta pil kan du göra i Top Darts. Move-spelet Echochrome II, som hade ett demo på startskivan, finns nu också tillgängligt.

Vi fortsätter med Blocks, som även har ett demo, liksom Risk Factions och Time Machine: Rogue Pilot. Sen tillkommer en stor laddning spel i Neo-Geo Station som är arkadexakta konverteringar av SNK:s gamla klassiker, men uppriktigt sagt är det nog mest Metal Slug som fortfarande håller av de här första titlarna. Metal Slug och Fatal Fury finns för övrigt även till PSP. Vi fortsätter med NOVA: Near Orbit Vanguard Alliance, samt en nerladdningsbar gratisversion av Buzz som förutsätter att du köper på dig de frågepaket du vill ha. Till sist en ny version av det gamla kortspelet Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers.

Utöver det finns en rad rabatterbjudanden. Värda att peka ut är Deathspank, Pac-Man Championship Edition DX, Pixeljunk Shooter, Lara Croft and the Guardian of Light och ett Ubisoft-paket där både Turtles in Time och Scott Pilgrim ingår.

Har du Playstation Plus kan du se fram emot ett gratis Samurai Shodown och nedsatta priser på alla Neo-Geo-spelen.

Utöver det finns en massa extramaterial, avatarer och annat mums som vi bara inte orkar lista. Ta en titt!

Veckans PSN-spel


Loading next content