Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 4

Ny information om nästa DLC till Battlefield 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Häromdagen kunde vi med lite hjälp ifrån Visceral Games avslöja både namn och innehåll på nästa DLC till Battlefield: Hardline. Nu är det dags igen, då EA och Dice under dagarna även har avslöjat nästa DLC till, hör och häpna, Battlefield 4. Ja, du hörde rätt. Det snart två år gamla Battlefield 4.

Den kommande DLC:n går under namnet Night Operations och kommer att fokusera på just precis det, samtidigt som Dice även passat på att presentera en utav kartorna som är en nyrenoverad version av det redan existerande slagfältet "Zavod 311". Den nyrenoverade versionen heter numera "Zavod: Graveyard Shift" och kommer enligt Dice utsago att bli en helt ny upplevelse med hjälp utav det mörker som nu har lagt sig över kartan.

Night Operations kommer även att skeppas med ett antal vapenändringar, förbättrad serverbalansering och givetvis ett antal banor till. Mer detaljer angående DLC:n väntar inom en snar framtid, då releasedatumet är någon gång i september.

Battlefield 4

Relaterade texter

Battlefield 4Score

Battlefield 4

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Dice levererar större och mer levande strider än någonsin tidigare. Oskar har spelat nästan överdrivet mycket och delar här ut sitt betyg...



Loading next content