Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront

Sprillans nytt matchmaking-system i Star Wars Battlefront

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I samband med gårdagens utannonsering av den öppna betan till en utav spelhöstens absolut smaskigaste smällkarameller i form av Star Wars Battlefront, passade man även på att berätta lite mer i detalj kring hur själva matchmaking-systemet kommer att fungera på konsolversionerna. Detta efter att Community Manager Matthew Everett delat med sig av denna info på Reddit endast några timmar efter det att betan hade utannonserats:

"Star Wars Battlefront will not offer a server browser, but will utilize a new skill based matchmaking system."

Huruvida om detta nya matchmaking-system endast gäller för Xbox One och Playstation 4 - och i så fall exkluderar PC-versionen - är än så länge oklart. Detta då frågan som ställdes till Everett endast gällde konsolversionerna av spelet. Vad vi dock kan slå fast i slutändan är alltså det faktum att vi inte kommer att få möjligheten att välja vilken match vi vill hoppa in i, som vi har vant oss vid i de senaste upplagorna av Battlefield-serien. Istället förlitar sig alltså EA och Dice till sitt sprillans nya skicklighetsbaserade system som broderligt ska fördela oss alla på servrarna. Något man givetvis kan tycka precis vad man vill om.

Star Wars Battlefront kommer hur som helst att släppas den 17 november till PC, PS4 och Xbox One, med en öppen beta i början av oktober.

Star Wars Battlefront
Hur går dina tankar kring denna nyhet?

Relaterade texter

6
Star Wars Battlefront - Rogue One: ScarifScore

Star Wars Battlefront - Rogue One: Scarif

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi ger oss i kast med den fjärde och sista omgången DLC till Star Wars Battlefront för att få uppleva Rogue One-kriget i spelform. Jonas Mäki har satt betyg...

6
Star Wars Battlefront: Death StarScore

Star Wars Battlefront: Death Star

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att spränga Dödsstjärnan i Star Wars Battlefront. Jonas Mäki har rattat X-vinge och recenserat...



Loading next content