Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario Galaxy 2

Miyamoto vill göra nytt Super Mario Galaxy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De båda Super Mario Galaxy-spelen hör till de bästa plattformsspel som någonsin gjorts och i somras var det fem år sedan det senaste mästerverket i serien släpptes. Lyckligtvis finns det fortfarande chans att få fler delar. I en intervju berättar Shigeru Miyamoto att Nintendo inte är främmande för att återvända till Marios galaxer, men säger att de just nu har för mycket annat på gång.

Miyamoto pratar även om den åksjuka somliga säger sig uppleva av 3D-äventyren med Mario, och förklarar att de tvådimensionella spelen (New Super Mario, bland annat) säljer bättre än de tredimensionella. New Super Mario Bros till Wii har exempelvis ensamt sålt 50% mer än de båda Galaxy-spelen tillsammans.

Miyamoto utesluter dock varken det ena eller det andra i framtiden och säger att det finns plats för båda delar. Föredrar du två- eller tredimensionella Mario-spel?

Super Mario Galaxy 2

Relaterade texter

Miyamoto vill göra nytt Super Mario Galaxy

Miyamoto vill göra nytt Super Mario Galaxy

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

De båda Super Mario Galaxy-spelen hör till de bästa plattformsspel som någonsin gjorts och i somras var det fem år sedan det senaste mästerverket i serien släpptes....



Loading next content