Svenska
Gamereactor
nyheter
Tony Hawk's Pro Skater 5

Spela som Ratchet och Cuphead i Tony Hawk's Pro Skater 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På den officiella Playstation-bloggen berättar Josh Tsui från Robomodo mer om onlineläget i det kommande Tony Hawk's Pro Skater 5, bland annat vankas freeskate-banor som lobbys för 20 spelare och dedikerade servrar. Tsui bekräftade även att det inte kommer finnas något slags onlinestöd till Playstation 3 (och därmed sannolikt heller inte Xbox 360).

Det kanske mest spännande var dock att Tony Hawk's Pro Skater 5 ska ha gästspel i form av några kända ansikten från Sony och Microsoft. Eller kanske snarare gästhuvuden. Om du skaffar spelet till Playstation 3 eller 4 så kommer du kunna spela som Sackboy (Little Big Planet), Ratchet (Ratchet & Clank) och Sweet Tooth (Twisted Metal).

Om du däremot skaffar det till Xbox 360 eller Xbox One så kan du se fram emot standardfiguren från Sunset Overdrive samt Cuphead och Mugman från spelet Cuphead.

En trailer med Playstation-figurerna kan beskådas här nedan. Tony Hawk's Pro Skater 5 släpps den 29 september till Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och Xbox One.

HQ
Tony Hawk's Pro Skater 5Tony Hawk's Pro Skater 5

Relaterade texter

2
Tony Hawk rangordnar musiken från sina spel

Tony Hawk rangordnar musiken från sina spel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter floppen med Tony Hawk's Pro Skater 5 verkar det som denna våldsamt klassiska serie är både död och begraven, men många har såklart ljuva minnen från den. Inte minst...

2
Tony Hawk jobbar inte längre med Activision

Tony Hawk jobbar inte längre med Activision

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tony Hawk och Activision har samarbetat så länge att vi misstänker att åtskilliga av ni som läser inte ens var födda när första spelet släpptes i mitten av 90-talet....



Loading next content