Svenska
Gamereactor
nyheter
Uncharted: The Nathan Drake Collection

Uncharted-musiken släpps på vinyl

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vinylskivor har fått sig ett uppsving de senaste åren. Nu när CD-försäljningen är döende (eller är död?), har folk börjat leta efter ett unikt och spännande sätt att äga sin musik på - här kommer vinyl in i bilden.

Iam8bit, kända för att ha levererat tjusiga vinylskivor som till exempel Hotline Miami 2 Collection, har nu ingått i ett samarbete med Sony och Naughty Dog för att leverera musiken från Uncharted på vinyl. De tre första spelens soundtrack, tonsatta av Greg Edmonson, kommer att paketeras i tre läckra, samt exklusiva, LP-set.

Skivorna går redan nu att förhandsbeställa för $55 hos Iam8bit men skeppning sker inte omedelbart utan du får vänta till början av nästa år.

Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted: The Nathan Drake CollectionUncharted: The Nathan Drake CollectionUncharted: The Nathan Drake Collection

Relaterade texter

Uncharted: The Nathan Drake CollectionScore

Uncharted: The Nathan Drake Collection

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Det efterlängtade Uncharted 4: A Thief's End försenades för inte så länge sedan och som plåster på såren får vi istället en remaster av de tre första spelen. Oliver diggar...

Uncharted-musiken släpps på vinyl

Uncharted-musiken släpps på vinyl

NYHET. Skrivet av Aldin Sadikovic

Vinylskivor har fått sig ett uppsving de senaste åren. Nu när CD-försäljningen är döende (eller är död?), har folk börjat leta efter ett unikt och spännande sätt att äga...



Loading next content