Svenska
Gamereactor
nyheter

Comic Con flyttar från Malmö till Köpenhamn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I september förra året gick Comic Con Malmö av stapeln för första gången. Mässan bjöd bland annat på flertalet indiespelutvecklare som glatt visade upp sina ihopkomponerade spel. Dessutom hölls det mindre turneringar i Hearthstone: Heroes of Warcraft och Counter-Strike: Global Offensive. Mässan startade i Malmö för att möta det ökade intresset för Comic Con-upplägget i södra Sverige.

Nu står det dock klart att mässan - efter bara ett år i Skåne - packar väskorna, lastar bilarna och kör en ungefärlig halvtimme västerut över Öresundsbron. I höst kommer nämligen mässan att hållas i Danmarks huvudstad och byter således även namn till Comic Con Copenhagen. Mässan kommer att äga rum den 24-25 september och Christian Kullman, projektledare för Comic Con Copenhagen, säger följande:

"Comic Con fortsätter att utvecklas och har fått ett mycket positivt välkomnande i södra Norden med Comic Con Malmö. Vi är nu glada över att ta steget in på den danska marknaden och att kunna erbjuda besökarna Nordens största populärkulturella event."

Comic Con flyttar från Malmö till Köpenhamn


Loading next content