Svenska
Gamereactor
nyheter
UFC 2

Lördagens UFC-gala en mardröm för EA:s PR-team?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det handlade om veckor efter det att EA beslutat sig för att stoppa in UFC-stjärnan Ronda Rousey på omslaget till kommande UFC 2 som hon blev brutalt knockad av före detta boxningsdrottningen Holly Holm. I lördags var det dags igen. Den hittills obesegrade Conor McGregor, som är den andra fightern som pryder spelets omslag, besekgrades av Nate Diaz i den andra ronden efter att ha stått emot och käkat upp en hel säck med brutalhårda vänstersläggor.

Snacket om att EA:s UFC-spel och omslagen till dessa nu drabbats av den ökända Madden-förbannelsen (då alla som hamnade på omslaget per definition genomled sämre säsonger än tidigare) är nu i full gång på diverse spelforum. EA:s marknadsföringsavdelning måste vara ordentligt missnöjda idag då deras två omslagsstjärnor båda blivit krossade på kort tid.

UFC 2UFC 2
Ronda blev knockad av Holm som under lördagen förlorade sitt bälte till Miesha Tate medan Conor gav upp mot Nate Diaz (som bara fick 11 dagar på sig att förbereda sig).

Relaterade texter

UFC 2Score

UFC 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss in i EA:s oktagon för att dela ut en rejäl omgång handgemäng i UFC 2. Jonas Mäki har tagit reda på hur strykfesten känns...

0
GR Live: Vi klappar trut i UFC 2

GR Live: Vi klappar trut i UFC 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det första UFC-spelet från EA var ambitiöst men hade en hel del brister, men till uppföljaren har de jobbat på att fixa dessa. Nu kan du själv kolla in hur det ser ut när...



Loading next content