Svenska
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of Mordor

Stuntkvinna hintar om uppföljare till Shadow of Mordor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om en uppföljare till actionliret Middle-earth: Shadow of Mordor skulle vara under utveckling skulle nog inte allt för många bli förvånade. Spelet som släpptes hösten 2014 prisades nämligen av många för sin finfina blandning av action och stealth samt det mycket uppmärksammande Nemisis-systemet som personifierade varje nytt fiendemöte. En tvåa har dock ännu inte blivit officiellt annonserad även om nya uppgifter tyder på att det kan komma att ändras tämligen snart.

Det är nämligen i vanlig ordning expertsnokarna borta hos Neogaf som nosat fram uppgifterna och denna gången handlar det om en meritlista från en stuntkvinna vid namn Lauren Mary Kim. Nämnda CV hänvisar nämligen till att fröken Kim jobbat med "motion capture" till Shadow of Mordor 2, samma tvåa som ännu inte officiellt finns. Lauren ska även enligt listan gjort arbeten för kommande Recore och Mafia III.

Det återstår visserligen att se om en uppföljare verkligen är på väg men återigen känns det tämligen rimligt, eller vad tror ni?

Middle-earth: Shadow of Mordor
A1: Medelstor Orch-skalle tillhörandes normallång hane med uppenbarligen kraftig kariesansamling. Dödsorsak: Mjäll

Tack Gamespot

Relaterade texter

Middle-earth: Shadow of MordorScore

Middle-earth: Shadow of Mordor

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Skuggan över Mordor är här och Simon har smetat anletet full av orchblod. Gamereactors recension av Monoliths senaste äventyr är äntligen publicerad...



Loading next content