Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 16

FIFA 16 på väg till EA Access inom kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA har utannonserat nästa spel de ska släppa till deras PC- och Xbox One-tjänst EA Access, nämligen det bara halvåret gamla FIFA 16. De som har EA Access kan dessutom se fram emot 10% rabatt på allt från EA, vilket såklart även sträcker sig till Ultimate Team med tillhörande kortpaket och liknande.

FIFA 16 läggs till den 19 april, och blir det 19:e spelet till tjänsten och det 17:e till PC-varianten (kallad Origin Access). EA Access kostar €5 per månad eller €30 per helår och för pengarna får du en veckas tidigare tillgång till alla EA-spel, fri tillgång till alla tjänstens titlar samt 10% rabatt på allt från EA.

Kolla in vår recension av FIFA 16 på denna länk, och här nedan hittar du även lite gameplay vi fotat under våra många och långa matcher i det.

HQ
FIFA 16

Relaterade texter

FIFA 16Score

FIFA 16

RECENSION. Skrivet av Carl Hernborg

Hernborg har känt, klämt, vridit och vänt på årets fotbollsfest från EA, och har till slut kommit fram till ett betyg...

3
West Ham anställer FIFA-proffsspelare

West Ham anställer FIFA-proffsspelare

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Engelska Premier League-laget West Ham United har blivit första lag i ligan att skaffa sig ett eget esportproffs. Det är Sean 'Dragonn' Allen som nu anställts och fått...



Loading next content