Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 17

FIFA 17 kommer att ta "ett stort steg framåt" enligt EA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De stora fotbollsligorna i Europa har nyligen avgjorts och finaler i Champions League, Europa League och diverse inhemska cuper väntar runt hörnet. Dessutom stundar ett otroligt hett Europamästerskap i Frankrike om cirka tre veckor. Fotbollsfebern är ett faktum och vad passar då bättre än en liten dos av FIFA 17-information.

Förra veckan hölls EA:s kvartalsmöte där spelgiganten som brukligt dundrade ut rejält med siffror och förväntningar. Ett citat som har sipprat ut genom tjocka betongväggar kommer från EA:s VD Andrew Wilson som yttrade att FIFA 17 kommer att ta ett "major leap forward in personalization, immersion and competition".

Exakt vad detta innebär går naturligtvis att spekulera kraftigt i då det klassiska säljarsnacket kan betyda allt från i princip ingenting alls till ett faktiskt nytänk för serien. Vad gäller tävlingsdelen är det inte helt otänkbart att EA har stora planer då e-sport bara växer och FIFA-serien redan sedan innan har haft kopplingar till det officiella världsmästerskapet i FIFA genom bland annat kvalifikationsturneringar i FIFA:s online-del.

Dessutom blev det bekräftat att FIFA 17 kommer att släppas under kvartalet juli-september. Det innebär med allra största sannolikhet att även nästa del i den omåttligt populära spelserien släpps i slutet av september, precis som vanligt.

Vad vill du se i FIFA 17?

FIFA 17

Relaterade texter

1
Gorilla vinner FIWC Grand Final i London

Gorilla vinner FIWC Grand Final i London

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Under FIWC 2017 Grand Final möttes världens bästa FIFA-spelare, och vinnare blev brittiska Spencer 'Gorilla' Ealing som vann i finalen mot Kai 'Deto' Wollin. Gorilla vann...

1
VfB Stuttgart anställer två FIFA-spelare

VfB Stuttgart anställer två FIFA-spelare

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Tyska fotbollsklubben VfB Stuttgart utannonserar att de nmu ska börja satsa på esport, och har nu därför anställt FIFA-proffsen Erhan 'Dr. Erhano' Kayman och Marcel...



Loading next content