Svenska
Gamereactor
nyheter
Pac-Man 256

Pac-Man 256 anländer till konsol och PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hipster Whale tillsammans med Bandai Namco knåpade för ungefär ett år sedan ihop ett mobilspel baserat på Pac-Mans kända programmeringsbugg "glitch 256". Det som hände i originalspelet var att du vid just nivå 256 mötte ett rent haveri av kodarspråk på höger sida av banan, därefter gick det inte att komma vidare. Pac-Man 256 låter dig jagas av den elakartade kodningen genom en oändlig bana, och samtidigt kan nu vår allas hungriga gulgubbe plocka upp temporära superkrafter (exempelvis en köttig laserstråle) som smiskar upp spökena som kommer dig till mötes.

En spännande nyhet är att denna version till skillnad från mobilupplagan tillåter lokal co-op upp till fyra spelare. 21 juni släpps det till PC, Playstation 4 och Xbox One - trailern kan du kika in här nedan.

Pac-Man 256
Pac-Man 256
HQ

Relaterade texter

1
Pac-Man 256Score

Pac-Man 256

RECENSION. Skrivet av Carl Hernborg

Bandai Namco har tillsammans med Crossy Road-utvecklaren Hipster Whale tagit sig an uppgiften att modernisera ett av världens mest kända spel. Har de lyckats eller inte?

0
Pac-Man 256 anländer till konsol och PC

Pac-Man 256 anländer till konsol och PC

NYHET. Skrivet av André Wigert

Hipster Whale tillsammans med Bandai Namco knåpade för ungefär ett år sedan ihop ett mobilspel baserat på Pac-Mans kända programmeringsbugg "glitch 256". Det som hände i...



Loading next content