Svenska
Gamereactor
nyheter
Surgeon Simulator

Operera Donald Trump i nytt Surgeon Simulator-tillägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Har du någon gång velat genomföra en avancerad hjärtoperation på den frispråkiga republikanen, Donald Trump? Vi hoppas självklart inte det. Inte på grund av någon politisk värdering såklart utan bara för att det hade varit konstigt. Riktigt konstigt.

Oavsett om du tänkt tanken eller inte så finns dock numera möjligheten att göra just det - operera Donald Trump. Med ett nytt tillägg till operationssimulatorn, Surgeon Simulator, är det nämligen fullt möjligt att sprätta upp multimiljonären och bestämma om hjärttransplantationen ska innefatta en blodpump av guld eller en av solid sten.

Miniexpansionen är för stunden gratis för alla som innehar spelets Anniversary-utgåva och förutom att materialet adderar den potentiella presidentkandidaten som operationsoffer tillkommer även nya instrument att nyttja i form av Trump-köttbitar, Trump-vodka och något otympliga Trump-torn. Spelet kommer slutligen även hålla redo på hur mycket kosing du spenderar i operationsrummet (räkning kommer efteråt) samt hur många av spelarna det är som väljer att ge Donald guldhjärtan kontra granitvarianten.

Här kan ni se en trailer.

Update: Extramaterialet, Inside Donald Trump, tycks för stunden endast vara tillgängligt via Steam.

Surgeon Simulator

Tack Vg24/7

Relaterade texter

Surgeon Simulator 2013 kommer till Ipad

Surgeon Simulator 2013 kommer till Ipad

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Det smått hysteriskt underhållande Surgeon Simulator 2013 är alldeles strax klart för att släppas till iOS. Mac/PC-versionen har roat oss på redaktionen i flera månader...



Loading next content