Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Generations

Monster Hunter Generations får kattdoftande Zelda-kostym

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du vill spela som den färggranna Link från The Legend of Zelda: The Wind Waker när du betar dig igenom 3DS-liret Monster Hunter Generations, så kommer det vara fullt möjligt. Eller i alla fall nästan. Capcom och Nintendo har nämligen meddelat att en Toon Link-kostym kommer göras tillgänglig till spelet (utan extra kostnad) när det väl släpps och att utstyrseln sedan kommer kunna appliceras på spelseriens ikoniska kattkaraktärer. Dessa små rackare kan man sedan välja att ha som kompanjoner eller, för första gången i seriens historia, styra själv vilket alltså kommer göra det fullt möjligt att slakta Lagiacrus-bestar som den grönklädda hjälten av tid. Denna version av den mytomspunna hjälten må visserligen lukta fränt av kattmynta och kattsand, men det är en annan femma.

Detta är förövrigt inte det första "gästspelet" till Monster Hunter Generations då det tidigare bekräftats komma kostymer från Fire Emblem, Ghost 'N Goblins, Strider och Okami.

Här kan ni se den kattlika Link in action.

Monster Hunter Generations

Tack Eurogamer

Relaterade texter

6
Monster Hunter GenerationsScore

Monster Hunter Generations

RECENSION. Skrivet av Björn Ragvald

Björn har spenderat timmar med att smiska monsterrumpa, slipa svärd och samla på allsköns matnyttiga prylar i den senaste installationen av Monster Hunter...



Loading next content