Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Most Wanted

EA utannonserar Need for Speed: Most Wanted

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Electronic Arts offentliggjorde i dag att Need for Speed: Most Wanted är under produktion. Spelet produceras av EA:s studio i Canada och av samma team som gjorde Need For Speed Underground 1 & 2. Det nya spelet kommer att kombinera spänningen och farten i rå streetracing med den intensiva pressen av att vara jagad av en taktiskt drillad poliskår.

- Kör ifrån dina konkurrenter och undvik polisen samtidigt som du drar nytta av den öppna världen i Need For Speed Most Wanted, streetracing blir inte bättre än så här. Som spelare kommer man omedelbart att känna spänningen av att trimma sin bil till max, tävla mot andra och samtidigt undvika polisen genom att vara smart, berättar LaPierre, producent EA Canada.

Need For Speed Most Wanted kommer att låta spelaren bygga upp sitt rykte som förare och inte minst en närvaro i brottsregistret. Ju längre upp man kommer på polisens svarta lista desto fler polisbilar dyker upp i backspegeln. Man kommer att ställas mot de bästa förarna i olika klasser och hela tiden måste man tänka på att undvika polisen. Need for Speed Most Wanted utspelas i en dynamisk öppen värld där det nya spelinnehållet tillsammans med massor av tuning-, super-, muskel- och sportbilar gör spelet till ett måste för alla racingsugna.

Need for Speed: Most Wanted har svensk premiär i november 2005 och kommer till Playstation2, Xbox, Gamecube, Nintendo DS, Game Boy Advance, PSP och PC.

Need for Speed: Most Wanted

Relaterade texter

7
Need for Speed: Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Peter Bernhardsson

Det är åter dags att bränna gummi på stadens gator med supertrimmade lyxobjekt, dock är inte allt som det brukar vara. Farbor blå lurar nu runt varje hörn...



Loading next content