Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 4

Forza 4-expansion och uppdatering

Porsches stora comeback!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett helt nytt Forza må släppas senare i år, men Turn 10 tänker inte överge fjolårets vrålåk för det. I maj släpps nämligen en nedladdningsbar expansion till Forza Motorsport 4. Porsche Expansion Pack bjuder på 30 nya fordon (alla med märket Porsche), 20 nya events och 10 nya achievements värda totalt 250 poäng. Detta kommer som en positiv överraskning för alla som blev besvikna när det meddelandes att bilmärket inte skulle dyka upp alls i spelet.

Man utannonserade även en tredje titeluppdatering till spelet, som ska släppas redan imorgon. Den här gången höjer man spelets maxlevel, som tidigare legat på 150. Enligt utvecklarna tog det cirka fyra månader för de allra flitigaste att nå dit, och då ska det bli kul att se hur lång tid det tar dem att nå den nya toppen - som ligger på 999. Tanken bakom detta är spelarna ska kunna mäta sig mot varandra under en väldigt lång tid framöver.

Forza Motorsport 4
Porsche Boxster S, en av 30 nya bilar i den nya Forza 4-expansionen.
Forza Motorsport 4Forza Motorsport 4

Relaterade texter

Forza Motorsport 4Score

Forza Motorsport 4

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Redaktionens racingexpert har återigen klätt sig i brandsäker Sparco-overall och rattat Nissan GT-R i årets mest efterlängtade fyra



Loading next content